Reglement

Reglement camping ’t oude dorp

 

Auto’s : U dient uw auto op de hier voor bestemde plaats te parkeren. De maximale snelheid is 5 km. Dit is stapvoets. Bij 2 keer te hard rijden parkeert u uw auto buiten de camping voor 2 maanden. Bij 3 keer te hard rijden parkeert u uw auto voor het hele seizoen buiten de camping. Indien u een aanhanger bij u heeft dient u deze tegenbetaling in de groenstrook te parkeren.

 

Honden : U dient uw hond buiten de camping uit te laten. U dient zelf de uitwerpselen op te ruimen. Er staan  twee vuilbakken inclusief zakjes langs de dijk.

 

Bezoek :Uw bezoek dient zich aan te melden bij de kantine of kantoor. U blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor uw bezoek.  

 

Caravans : U gaat er mee akkoord dat als u uw plek niet netjes onderhoud, caravan en schuur schoon, heggen gesnoeid en gras gemaaid en onkruid weg, wij na eenmaal waarschuwen dit zullen uitvoeren en u de kosten inrekening brengen. Caravan wassen € 80,-  schuur wassen € 30,-  heg snoeien € 2,- p/meter.Grasmaaien € 20,- p/keer  onkruid spuiten €15,- p/keer

 

U dient uw caravan te verzekeren tegen brand!!!!

 

Verkoop van uw caravan : U kunt u caravan alleen te koop zetten met onze toestemming. De eventuele nieuwe eigenaars dienen eerst aan ons voorgesteld te worden alvorens over te gaan op verkoop.Overdracht kosten bedragen € 250,-

 

Opzegging van uw staplaats : Dit dient u voor eind juni schriftelijk te doen. U dient dan uw plaats in de maand september leeg te halen en eind september leeg, schoon en vlak aan ons op te leveren. Mocht u daarbij in gebreke blijven dan zullen wij de gemaakte kosten die nodig zijn om uw plaats leeg schoon en vlak te maken aan u door berekenen.

 

Toegestaan op uw staplek : 1 caravan , 1 schuur (deze in overleg) 1 kast t.b.v. gasfles goed ventilerend van 1.20 br x 0.80 hg x 0.50 diep. In overleg veranda, partytent, verlengen en verbreden van de caravan.

 

Werkzaamheden in en rond de caravan: Alle werkzaamheden die overlast kunnen bezorgen dienden tussen 10.00 en 17.00 te gebeuren. Tussen 1 juli en 30 augustus mogen geen timmer, zaag ,schuurwerk, enz meer worden uit gevoerd met uitzondering grasmaaien en snoeiwerk.
Aanbouw- verbouw en veranderingen aan en rond de caravan moet in overleg gebeuren.

 

Jeughonk    :  Het jeugdhonk is voor de jeugd vanaf 12 jaar. Het jeugdhonk dient door de jeugd zelf schoon gemaakt te worden. Vanaf 22.00 dient het rustig te zijn

 

Tussenpaden : Het is niet toegestaan om in de tussen paden te spelen. We hebben het grote veld en de speeltuin hier voor.

 

Huis afval: U kunt uw huisval alleen bij ons aanbieden in zakken van de camping. Deze zijn te koop in de kantine of het kantoor. Het huisvuil is hier in Zeeland het zelfde als bij u thuis. Dus geen groenafval, elektrisch afval, verfblikken, bouw afval zoals hout, pvc , tapijt e.d. dit alles hoort niet in de huisvuil container! Wij kunnen dit in overleg afvoeren tegen een kleine vergoeding. alternatief is het meenemen naar huis. het groen afval zoals takken en bladeren kunt u deponeren in de container achter de rotstuin.U dient uw kliko schoon te houden, zo niet doen wij dit de kosten bedrage € 17.50 p/keer en worden naar u door berekend.

 

Parkeren auto’s  : Alleen de auto van de  caravan eigenaar mag op de camping geparkeerd worden. Bewoners die hun auto op hun plaats moeten parkeren mogen niet op de camping parkeren.

 

Gasflessen:

De gasflessen mogen niet in de grond of in een afgesloten kast geplaatst worden. Mensen die hun gasfles bij een niet erkend station laten vullen worden 1x gewaarschuwd. Dit is ten strengste verboden. Tevens  dient u om de 3 jaar uw gasslang te vervangen en om de 5 jaar de druk regelaar. U mag maximaal 2 gasflessen bij uw caravan hebben  staan.

 

 BBQ :minimaal 1 meter vrij van de heggen, schuur of caravan en een emmer water of de tuinslang/ brandblusser erbij. Bij extreme warmte gelieve niet BBQ’en.

 

Zwembad : het zwembad ligt dicht bij de caravans, dus houd hier rekening mee. Tevens mag er niet gezwommen worden met schoenen, crocs, slippers en of boven kleding.

 

Geluidsoverlast :de bank bij de wasserette, rots tuin en de speeltuin zijn geen verzamel en speel plekken meer na 22 uur !!

 

Algemeen :voor alle andere mededelingen verwijzen wij u naar de vitrine naast de slagboom, in geval van nood dit melden in de kantine of bij Bobby 0628258491 / 0166692421

 

Betaling : bij het niet betalen van uw factuur of het niet nakomen van een afspraak word u per direct te toegang tot de camping geweigerd

 

 

 

Het is niet toegestaan uw caravan te verhuren!     Stageld is gebaseerd op 2 volwassen samen wonend. Ieder ander is bezoek. Bezoek dient aangemeld te worden in de kantine/kantoor. Het is enkel toe gestaan uw caravan te gebruiken als toeristisch verblijf. Permanente bewoning, ook in geval van tijdelijke bewoning op ons terrein is niet toe gestaan. Maximaal 2 honden per caravan. Het is niet toegestaan met uw hond over de camping te wandelen. enkel van uw plaats naar de dijk!  Geen honden bij het zwembad. Na 22.00 dient u rekening te houden met de mede bewoners houd het rustig.

 

 

 

 

 

Neem contact op

U kunt ook het formulier invullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Camping ‘t Oude Dorp
Keetenweg 10
4696 PD  Stavenisse

Telefoon: 0166-692421
(bereikbaar van 09.00-17.00 uur en anders via de mail)

E-mail: info@nullcampinghetoudedorp.nl

Contactformulier

Vergeet niet het e-mailadres in te vullen zodat wij kunnen reageren!