Camping het oude dorp

Prijs: €  41.000,00 (inclusief stageld 2024)

Afmetingen stacaravan: 10,40m x 3,80m

Afmetingen perceel: 11m x 13 m

De stacaravan heeft 2 toegangsdeuren, drie slaapkamers met elk 2 bedden. Een ervan is omgebouwd tot een bed van 180 x 200 cm. Kledingkasten en opbergmogelijkheden maken de slaapkamers compleet.

Het slaapgedeelte van de ouders heeft gloednieuwe matrassen.

De deuren zijn meer dan 2,00 meter hoog, ideaal voor lange mensen :-).

Aparte wc, douche en wastafel, ruime woonkamer, kitchenette (koelkast met vriesvak, afzuigkap, magnetron en een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat), kleine berging onder de spa.

Er is airconditioning en gasverwarming (nooit gebruikt!!) (met flessen, of elektrisch) en de badkamer heeft zijn eigen verwarming.

De eettafel kan heel snel en gemakkelijk omgebouwd worden voor 6 personen.

De ramen hebben dubbele beglazing, zonwering en vliegenhorren.

De caravan heeft 8 ventilatieroosters.

De stacaravan heeft een overdekte veranda (4m x 3,40m x 2,20m) die toegankelijk is vanuit de stacaravan. De zijkanten kunnen worden afgesloten met zeilen zodat de veranda in alle weersomstandigheden kan worden gebruikt. Het paviljoen is grotendeels bedekt met kunstgras. Een tuinhuisje (2 x 3 x 2,50 meter) met elektriciteit is ook inbegrepen.

De stofzuiger, de twee ligstoelen, de hangstoel, koelkast op de veranda, grote parasol, zonnescherm, veranda zithoek, 4 fietsen, 2 droogrekken, tuingereedschap, 2 televisies, meubels blijven hier.

Niet in de koop inbegrepen zijn: Decoratieve artikelen, gereedschapskisten (3 stuks in het tuinhuis), plastic servies, glazen, koffiebekers, etensdozen, melkopschuimer, privé artikelen, scooters, de tent, .